asg socho
Administrator
jak narazie mamy jednom miejscowe jest to lasek na kuznocini macie moze jakies inne propozycje
Administrator
dobry pomysl laduje u ciebie + awieze mozna by zazgoda wlasciciela zbuzyc jak jest az tak niestabilna a co myslicie o starej budowli za basenem
Administrator
dobry pomysl 10 zolniezy z bronmi wparuje ci na hate i zacznie sie strzelac i co myslisz ze niebedziesz mial podziurawionych scian?
Administrator
Kuban18 napisał:
taa pojechał -.-.. moja wypowiedz miała na myśli to jakie fatalne błędy ortograficzne robicie :>
twoja odpowiedz nie miała nic na celu i była całkowicie bez sensy a pisałem wszystko z psp
więc trudno nie zrobić żadnego
kurna za minolem jest krzaków od cholery i bunkier. odkopac troche i dobra. a tak w ogóle kalina12 to nie domki to stara cegielnia
Ostatnio edytowany przez kamil_927 (2011-05-24 19:42:30)
Administrator
kalina12 usunol sobie niestety konto i chyba rezygnuje z asg a i prosba do Michala niech plyniu i polaniu sie wreszcie zarejestruje m a odemnie idzie jeszce 3 osoby + moze ktos zmuzycznej wiec tak z 5 osub dojdzie
Nie wiem czy ktoś był na Kozłowie tam jest stara cegielnia niestety obowiązuje całkowity zakaz wstępu na jej teren gdyż może się ona w każdej chwili zawalić, Ale obok mojej babci mamy lasek a za nim dość spora polana dalej pola gdzie zazwyczaj rośnie coś wysokiego (nie znam się na zbożach) jak przejdzie się przez to pole to mamy naszą piękną Bzurę. Może tam ? Obgadał bym z dziadkami może by się zgodzili coś pomóc w organizacji.
Administrator
ooo dobry pomysł popieram